Küpsetamine
suvemarjadega

Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Kleepuv sidrunikook vaarikavahuga

Suvine kook

Rabarberi-maasika juustukook

Suvine sidruni-ploomi juustukook

Tikrimoosiga blondid

Suvine pidulik kook

Maasika-rabarberikeedisega keeruküpsised

Maasikajuustukook rabarberikeedisega

Õhuline kook mustika-vaarikavahuga

Beseerull rabarberi-maasika moosiga

Martsipani-tikri pirukad

Beseerull vaarikamoosi ja virsikutega

Tort püsib paremini alustaldrikul!

Kalla väike tilk suhkrusiirupit tordi alla alustaldrikule, siis ei liigu tort lahtilõikamise ajal edasi-tagasi.

Suvine plaadikook põldmarjakreemi ja šokolaadiga

Rullbiskviit maasikavahu ja lavendlisuhkruga

Mustikaunelm

Maasikakook kireviljakreemiga

Vaarikakreemiga martsipaniküpsised

Tartaletid vanillikreemi ja marjadega

Suvemarjakook

Vaarikakeerisega mini-juustukoogid

Rullbiskviit metsamarjakreemiga

Suvine pirukas

Plaadikook marjadega

Laimipirukas

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.