Koostisosad
200 g martsipani
2 munavalget
75 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
Võikreem
u. 90 ml põldmarjapüreed (u. 200 g põldmarjadest)
1 munakollane
180 g Dansukkeri tuhksuhkrut
200 g toasooja võid
Kate
200 g valget või tumedat šokolaadi
Juhised
Eelsoojendage ahi 180°C-ni.
Riivige martsipan ja segage munavalge ja pruuni suhkruga.
Määrige segu 20x30 cm küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpsetage ahju alumisel siinil 10-12 minutit, sõltuvalt sellest kui nätsket kooki eelistate. Jätke jahtuma.
Valmistage võikreem. Kuumutage põldmarja püree pidevalt segades potis läbi ja kurnake läbi peene sõela, et seemned eemaldada. Laske jahtuda.
Vahustage munakollased tuhksuhkruga. Lisage vahustamist jätkates vähehaaval või. Lisage põldmarjapüree ja vahustage ühtlaseks kohevaks vahuks. Asetage 20 minutiks külmikusse.
Määrige kreem ühtlase kihina koogipõhjale, asetage kook külma. Sulatage šokolaad vesivannil, määrige šokolaad koogile ja asetage uuesti külma. Serveerimisel lõigake kook tükkideks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.