Tartaletid vanillikreemi ja marjadega

12 tk

PT1H

2 tundi

Hinne (79 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Pirukapõhi
300 g nisu- või mandlijahu
120 g Dansukkeri tuhksuhkrut
125 g hakitud külma võid
1 sidruni mahl
1 munakollane
4-6 spl jääkülma vett

Vanillikreem
500 ml piima
3 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 tl vanillipulbrit
90 g Dansukkeri kristallsuhkrut
6 munakollast
3 spl maisitärklist
50 g toasooja võid

Värskeid marju ja Dansukkeri tuhksuhkrut peale puistamiseks

Juhised

Pirukapõhi
Näppige jahu, suhkur ja või muredaks taignaks. Lisage sidrunikoor ja seejärel munakollane. Lisage supilusikatäis haaval vesi kuni taigen muutub siledaks ja vetruvaks. Veeretage taignast pall ja asetage tunniks ajaks külma. Eelkuumutage ahi 200 °C-ni. Jaotage taigen 12 tükiks ja suruge lahtikäiva põhjaga tartaletivormide põhja ja külgedele. Küpsetage 10-12 minutit. Laske jahtuda ja eemaldage pirukapõhjad vormidest. NB: juhul kui kasutasite mandlijahu, arvestage, et põhjad on üsna muredad. Täitke pirukad vanillikreemiga ning kaunistage marjade ja tuhksuhkruga.

Vanillikreem
Kuumutage piim keemiseni ja lisage vanillisuhkur ja vanillipulber. Vahustage munakollased suhkru ja maisitärklisega kohevaks ning lisage vahustamist jätkates peene nirena kuum piim. Valage segu tagasi keedunõusse ja kuumutage pidevalt segades madalal kuumusel kuni segu hakkab paksenema. Tõstke paksenenud kreem pliidilt ja valage kaussi, lisage või ja segage kuni see on täielikult sulanud. Katke kauss kaanega ja asetage külma kuni täieliku jahtumiseni.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.