Vaarikakreemiga martsipaniküpsised

u. 30 tk

PT1H

1,5 tund

Hinne (13 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Küpsised
200 g martsipani
2 munavalget
75 g Dansukkeri fariinsuhkrut

Kreem
3-4 spl vaarikamahla (200 g külmutatud või värskeid vaarikaid)
1 munakollane
180 g Dansukkeri tuhksuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
200 g toasooja võid

Kaunistamiseks
250 g valget šokolaadi
Külmkuivatatud vaarika puru

Juhised

Riivige martsipan ja segage munavalgete ja suhkruga ühtlaseks massiks.
Jaotage taigen umbes 3 cm läbimõõduga törtsukesteks küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetage eelsoojendatud ahju alumisel siinil 180 °C juures 10-12 minutit, sõltuvalt sellest millise tekstuuriga küpsist eelistate. Mida lühem küpsetamisaeg seda nätskem küpsis.
Kuumutage vaarikad pidevalt segades kastrulis korralikult läbi ning kurnake läbi tiheda sõela et saada klaar mahl. Jätke jahtuma.
Vahustage munakollane tuhksuhkru ja vanillisuhkruga, lisage vähehaaval vahustamist jätkates või. Lisage mahl ja vahustage mass uuesti siledaks õhuliseks kreemiks. Asetage 20 minutiks külmikusse.
Määrige kreem küpsistele ja asetage küpsised 20 minutiks sügavkülma.
Sulatage šokolaad veevannil ning kastke iga küpsis vedela šokolaadi seest läbi. Puistake üle vaarikapuruga ja jätke tahenema.
Säilitage külmikus.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.