Maasikakook kireviljakreemiga

8-10 lõiku

PT1H

2 tundi

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Koogipõhi
4 muna
180 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 dl nisujahu
1 dl kartulitärklist
2 tl küpsetuspulbrit
1 L maasikaid
Kireviljakreemi
Vaniljekreemi

Kaunistamiseks
300 ml vahukoort
1 L värskeid marju

Juhised

Eelsoojendage ahi 175 °C-ni.
Vahustage munad suhkruga kohevaks vahuks. Segage ülejäänud koogipõhja koostisained omavahel ja lisage õrnalt segades munavahule. Määrige lahtikäiv koogivorm (19 cm) võiga.
Valage taigen vormi ja küpsetage ahju alumisel siinil  35-40 minutit. Kontrollige tikuga kas kook on valmis. Tõstke valmis kook restile jahtuma.
Vahepeal valmistage kireviljakreem ja vaniljekreem. Viilutage pooled maasikatest, jätke ilusamad maasikad kaunistamiseks.
Kui koogipõhi on täielikult jahtunud lõigake see terava pika noa abil kolmeks kihiks.
Asetage alumine kiht serveerimisalusele, katke vaniljekreemiga ja laduge peale kiht maasikaviile. Tõstke teine kiht maasikatele ja määrige kihile kirjeviljakreem ning katke taas maasikaviiludega. Tõstke viimane koogikiht maasikatele ja katke kogu kook vahustatud vahukoorega. Kaunistage maasikate ja muude värskete marjadega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.