Beseerull vaarikamoosi ja virsikutega

8-le

1 tund

Hinne (0 tk)

Koostisosad

Vaarikamoos
200 g vaarikaid
100 g Dansukkeri moosisuhkrut

Beseerull
5 munavalget
250 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
150 g sarapuupähkleid
60 g nisujahu
12 g kakaopulbrit

Kaunistamiseks
300 ml vahukoort
2 virsikut
50 g tumedat šokolaadi
Värskeid vaarikaid

Juhised

Valmistage vaarikamoos (eelistatavalt eelmisel päeval). Puhastage vaarikad ja keetke koos moosisuhkruga 3-4 minutit. Tõstke pott pliidilt ja eemaldage vaht, valage moos puhtasse sooja purki, sulgege purk õhukindlalt ja säilitage jahedas.

Eelsoojendage ahi 175°C-ni.

Vahustage munavalged tugevaks vahuks. Lisage vahustamist jätkates vähehaaval suhkur.

Purustage pähklid blenderis ja segage jahu ja kakaopulbriga. Lisage ettevaatlikult segades munavahule.

Määrige taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetage ahju keskmisel siinil u. 20 minutit.

Kummutage põhi puhtale küpsetuspaberile ja jätke jahtuma. Eemaldage jahtunud põhjalt ettevaatlikult pealmine küpsetuspaber. Määrige moos ühtlase kihina põhjale.

Vahustage vahukoor ja määrige moosile. Puhastage virsikud ja eemaldage kivid, hakkige väikesteks tükkideks. Puistake virsikutükid vahukoorele. Rullige alumise küpsetuspaberi abil põhjast rull.

Sulatage šokolaad veevannil, niristage rullile ja kaunistage rull värskete vaarikatega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.