Koostisosad
Põhi
250 ml rapsiõli
100 ml Kreeka jogurtit
3 muna
350 ml piima
425 g Dansukkeri kristallsuhkrut
10 g vanillisuhkrut
540 g tavalist jahu
5 g soodat
5 g küpsetuspulbrit
3 g soola
150 ml maasikamoosi
Täidis
250 g toorjuustu
500 ml vahukoort
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
10 g vanillisuhkrut
1 laimi riivitud koor
1 sidruni riivitud koor
Kaunistamiseks
250 g maasikaid
Valgeid söödavaid lilli
Juhised
Kuumutage ahi pöördõhurežiimil 175°C-ni. Vooderdage 3 u. 18–20 cm läbimõõduga ümmargust ahjuvormi küpsetuspaberiga.
Kloppige kokku rapsiõli, jogurt, munad, piim, suhkur ja vanillisuhkur. Segage kausis kuivained omavahel ja lisage taignasse. Lõpuks lisage õrnalt segades maasikamoos.
Jaotage taigen võrdselt vormide vahel ja küpsetage ahjus umbes 30 minutit. Tõstke koogid vormidest ja kummutage need tagurpidi küpsetuspaberile. Laske täielikult jahtuda.
Täidis
Vahustage toorjuust kreemjaks. Lisage koor ja vahustage kohevaks. Segage hulka sidruni- ja laimikoor, tuhksuhkur ja vanillisuhkur. Hoidke külmikus, kuni olete valmis kooki kokku panema.
Koogi kokku panemine
Asetage üks kookidest alusele. Määrige kolmandik täidisest ühtlaselt koogile. Kõige peale laotage viilutatud maasikaid. Korrake seda kahe ülejäänud koogiga. Kaunistage söödavate lillede või muu meelepärasega. Külmkapis säilivad koogid umbes 1-2 päeva.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.