Maasika-rabarberikeedisega keeruküpsised

u. 20 tk

u. 2 tundi

Hinne (3 tk)

Koostisosad

Maasika-rabarberikeedis
50 g maasikaid
50 g rabarberit
50 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Taigen
120 g nisujahu
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
100 g toasooja võid
1 munakollane

Beseetäidis
1 munavalge
85 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut

Juhised

Puhastage ja hakkige maasikad ja rabarber, segage kastrulis tarretisesuhkruga, kuumutage keemiseni ja keetke madalal kuumusel umbes 1 minut. Purustage segu blenderi abil ühtlaseks ja asetage vähemalt tunniks külmikusse.

Segage jahu tuhksuhkruga, hakkige või ning lisage jahusegule, mudige ühtlaseks puruks. Lisage munakollane ja sõtkuge kiirelt taignaks. Katke taignakauss toidukilega ja asetage vähemalt pooleks tunniks külmikusse.

Vahustage munavalge tugevaks vahuks, lisage suhkur. Vaht peaks olema väga tugev.

Rullige taignast 40 x 20 cm põhi. Määrige maasikakeedis põhjale, seejärel katke põhi beseega. Veeretage taigen pikemast otsast alustades rulliks ja asetage pooleks tunniks sügavkülma tahenema.

Kuumutage ahi 150 °C kraadini. Lõigake rull 1–2 cm laiadeks viiludeks ja laduge viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpsetage ahju keskmisel siinil umbes 20 minutit.

Hüva nõu: retseptis toodud keedise asemel võite kasutada ka muud meelepärast moosi või marmelaadi.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.