Tikrimoosiga blondid

u. 30 tk

PT55M

u. 1 tund + moosikeetmise aeg

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Tikrimoos
250 g tikreid
250 g Dansukkeri moosisuhkrut

Blondid
150 g võid
150 g valget šokolaadi
3 muna
180 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
15 g sidrunimahla
120 g nisujahu

Täidis
u. 60 g tikrimoosi
75 g vaarikaid

Kaunistamiseks
Dansukkeri pärlsuhkrut

Juhised

Valmistage moos päev enne blondide küpsetamist. Puhastage tikrid, valage potti ja keetke u. 3 minutit. Lisage moosisuhkur ja keetke veel 10 minutit.

Eemaldage vaht ja valage moos sooja puhtasse purki. Sulgege purk ja säilitage jahedas.

Kuumutage ahi 175 °C kraadini. Sulatage või, lisage valge šokolaad. Segage ühtlaseks ja jätke jahtuma.

Vahustage munad suhkruga heledaks vahuks. Lisage sidrunimahl ja šokolaadisegu ning segage ühtlaseks. Lisage õrnalt segades jahu.

Määrige 24 x 30 cm koogivorm võiga ja valage taigen vormi. Katke taignapind ettevaatlikult tikrimoosi kihiga ja puistake üle vaarikatega (need vajuvad küpsetamisel taigna sisse). Puistake koogile pärlsuhkrut ja küpsetage ahju keskmisel siinil 18–20 minutit.

Jätke üheks ööks külmkappi jahtuma ja lõigake lahti alles serveerimisel.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.