Rabarberi-maasika juustukook

10 tk

u. 1 tund + 4 tundi külmikus

Hinne (0 tk)

Koostisosad

Põhi
250 g digestiivküpsiseid
35 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
125 g sulatatud võid

Täidis
500 g toorjuustu
1 sidruni riivitud koor
30 ml sidrunimahla
90 g Dansukkeri tuhksuhkrut
5 g vanillisuhkrut
350 ml vahukoort

Rabarberi-maasika keedis
200 g rabarberit
200 g maasikaid
95 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Kaunistamiseks
Värskeid maasikaid

Juhised

Kuumutage ahi 175°C kraadini, kasutades ülemist ja alumist kuumutust.

Purustage küpsised. Segage need või ja fariinsuhkruga ning suruge segu umbes 20 cm läbimõõduga eemaldatava põhjaga ahjuvormi. Küpsetage ahju keskmisel siinil umbes 10 minutit. Jätke jahtuma.

Vahustage kõik täidise koostisosad, välja arvatud koor, ühtlaseks massiks. Lisage koor ja kloppige kergelt läbi. Määrige segu küpsisepurule ja asetage vorm külmkappi.

Valmistage keedis. Hautage rabarberitükid ja maasikad pehmeks. Lisage tuhksuhkur ja hautage umbes 4 minutit. Tõstke pliidilt ja kloppige ühtlaseks. Valage keedis juustukoogile ja asetage külmkappi vähemalt 4 tunniks, soovitavalt üleöö. Kaunistage värskete maasikatega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.