Rullbiskviit metsamarjakreemiga

2 rullbiskviiti

Hinne (6 tk)

Koostisosad

Rullbiskviidi baasretsept
3 muna
200 ml Dansukkeri kristallsuhkrut
200 ml nisujahu
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 1/2 tl küpsetuspulbrit
2 spl keeva vett

Marjakreem
4 suurt munavalget
200 ml Dansukkeri kristallsuhkrut
150-200 g toasooja võid
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
200 ml metsamarju

Juhised

Rullbiskviidi baasretsept
Vahustage munad suhkruga heledaks vahuks. Segage omavahel jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber ning lisage ettevaatlikult, vaheldumisi veega, munavahule. Määrige taigen kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetage ahju keskmisel siinil 250 °C kraadi juures umbes 5 minutit. Kummutage valmis biskviit suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile.

Marjakreem
Vahustage munavalgeid suhkruga kuumaveevannil kuni suhkur on lahustunud. Tõstke kauss kuuma vee vannilt ära ja vahustage hoogsalt veel 5-10 minutit. Alandage vahustamiskiirust ja lisage vähehaaval toasoe või. Laske igal võitükil täielikult kreemi sulanduda enne kui uue lisate. Vahustage ühtlaseks kreemijaks massiks. Püreerige pool marjakogusest ja suruge läbi sõela. Lisage marjapüree ettevaatlikult kreemile ja segage uuesti ühtlaseks.

Nõuanne: Juhul kui kreem kipub tükki minema, on tegu kas liiga kuuma või liiga külma seguga. Liiga külma kreemi siledaks tagasi saamiseks tõstke kauss korraks uuesti kuumaveevannile ja seejärel jätkake vahustamist. Liiga kuum segu laske lihtsalt külmikus veidi jahtuda enne kui vahustamist jätkate.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.