Koostisosad
Koogipõhi
220 g võid
90 g Dansukkeri kristallsuhkrut
3 1/2 dl nisujahu
1 munakollane
1/2 sidruni riivitud koor
Kate
150 g mustikamahla (300 g külmutatud mustikaid)
225 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
30 g nisujahu
4 muna
1/2 sidruni mahl
Juhised
Eelkuumutage ahi 180 °C-ni.
Sõtkuge kõik koogipõhja koostisained taignaks.
Vooderdage neljakandiline koogivorm (u. 24 x 30 cm) kergelt õliga määritud küpsetuspaberiga. Suruge taigen koogivormi põhja. Küpsetage ahju alumisel siinil 10-13 minutit. Laske veidi jahtuda.
Vahepeal suruge sulanud mustikad läbi tiheda sõela ning lisage saadud mahlale sidrunimahl.
Segage suhkur jahuga, kloppige juurde munad. Kõige lõpuks lisage mustikamahl ja segage ühtlaseks massiks. Valage kate koogipõhjale ja pistke vorm tagasi ahju veel 15 minutiks. Laske jahtuda ja lõigake kook tükkideks. Serveerimisel puistake üle tuhksuhkruga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.