Jõuluhõngulised
magustoidud

Talveaeg lõhnab apelsinide ja safrani järele. Need lõhnad jutustavad sellest, et leidub kohti, kus ei ole sama pime ja külm nagu siin Põhjamaal. Rikkalikku jõuluõhtusööki sobib lõpetama üks värskendav eksootiline maitseelamus, nagu apelsinisalat või tsitrusejäätis. Kui aga kõhus ruumi veel jagub, pakkuge kohvi kõrvale näiteks tumeda šokolaadiga jõulutorti.

Pavlova greibikreemiga

Kohevad safranipannkoogid

Kardemonikook rummis hautatud pirniga

Kirevilja juustukook sidrunikreemi ja pähklipuruga

Safrani pavlova valge šokolaadi vahu ja värske tsitrusesalatiga

Karamellikeerisega juustukook piparkoogipõhjal

Safrani panna cotta

No-bake crème brûlée

Punase greibi sorbett

Piparkoogivõileib

Pavlova jõulupuu

Šokolaadipuruga apelsinisorbett

Parfee baasretsept

Kardemonikorvikesed jogurtiga

Apelsini-šokolaadi parfee

Piparkoogiparfee pohladega

Malta riis

Ingveriparfee mandlikrõpsudega

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Panna cotta hõõgveiniga maitsestatud pohladega

Riisipuding kookospiimaga

Apelsini clafoutis

Šokolaadi fondant

Apelsinisalat jõulujäätisega

Siit leiate lisaretsepte jõulumagustoitude valmistamiseks

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.