Jõuluhõngulised
magustoidud

Talveaeg lõhnab apelsinide ja safrani järele. Need lõhnad jutustavad sellest, et leidub kohti, kus ei ole sama pime ja külm nagu siin Põhjamaal. Rikkalikku jõuluõhtusööki sobib lõpetama üks värskendav eksootiline maitseelamus, nagu apelsinisalat või tsitrusejäätis. Kui aga kõhus ruumi veel jagub, pakkuge kohvi kõrvale näiteks tumeda šokolaadiga jõulutorti.

Pavlova greibikreemiga

Affogato

Kohevad safranipannkoogid

Kirevilja juustukook sidrunikreemi ja pähklipuruga

Safrani pavlova valge šokolaadi vahu ja värske tsitrusesalatiga

Karamellikeerisega juustukook piparkoogipõhjal

Safrani panna cotta

No-bake crème brûlée

Punase greibi sorbett

Piparkoogivõileib

Pavlova jõulupuu

Šokolaadipuruga apelsinisorbett

Parfee baasretsept

Kardemonikorvikesed jogurtiga

Apelsini-šokolaadi parfee

Piparkoogiparfee pohladega

Malta riis

Ingveriparfee mandlikrõpsudega

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Panna cotta hõõgveiniga maitsestatud pohladega

Riisipuding kookospiimaga

Apelsini clafoutis

Šokolaadi fondant

Apelsinisalat jõulujäätisega

Siit leiate lisaretsepte jõulumagustoitude valmistamiseks

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Marineeritud kurgid

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjavormid

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.