Parfee baasretsept

Parfee on kreemjas jäätisesarnane magustoit, mis on külmutatud ilma segamata. Maitsestage ja kaunistage jõuluparfee vastavalt oma soovile ja maitsele. Kerge jõuluparfee sobib suurepäraselt koos hapukate marjadega serveerimiseks.

8 portsjonit

PT25M

30 minutit + 4 tundi sügavkülmas

Hinne (112 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

6 munakollast
60 g Dansukkeri tuhksuhkrut
70 g Dansukkeri glükoosisiirupit
600 ml vahukoort

Juhised

Vahustage munakollased koos suhkru ja glükoosisiirupiga kohevaks.

Vahustage eraldi kausis koor. Segage vahud kokku ja valage segu toidukilega vooderdatud leivavormi.

Asetage 4-5 tunniks sügavkülma. Tõstke sügavkülmast välja u. 20 minutit enne serveerimist.

Serveerige meelepäraste marjadega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Marineeritud kurgid

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjavormid

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.