Šokolaadi fondant

6 tk

Hinne (38 tk)

Koostisosad

100 g võid
150 g kvaliteetset tumedat šokolaadi
2 muna
2 munakollast
40 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
1 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
2 spl nisujahu
1/2 tl jahvatatud ingverit
Võid + kristallsuhkrut vormide määrimiseks ja ülepuistamiseks
Serveerimiseks jäätist ja marju

Juhised

Sulatage või, tõstke kastrul pliidilt, murdke šokolaad tükkideks ja lisage sulavõile, laske šokolaadil kuuma või sees sulada. Vahustage munad, munakollased ja suhkur ning lisage vahule kuivad koostisained. Lõpuks lisage sulanud šokolaad. Segage ühtlaseks massiks.

Määrige 6 kuumakindlat vormi võiga ja puistake üle kristallsuhkruga. Jaotage taigen vormidesse. Eelkuumutage ahi 200°C kraadini. Asetage vormid ahju, keskmisele siinile. Küpsetage 6-8 minutit. Kooke on lihtne üle küpsetada, kuna taigen tundub küpsetusaja möödudes ikka veel vedel, kuid ärge laske and välimusest petta. Valmis koogid ongi keskelt mõnusalt pehmed ja veidi vedelad. Serveerige kohe, näiteks jäätise ja värskete marjadega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis

Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök

Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid

Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.