Koostisosad
Pavlova
4 munavalget
210 g Dansukkeri ekstrapeent suhkrut
3 g vanillisuhkrut
8 g maisitärklist
5 ml õunasiidri äädikat
Greibikreem
75 ml värskelt pressitud greibimahla
30 ml värskelt pressitud sidrunimahla
1 muna
125 g Dansukkeri moosisuhkrut
50 g võid
Greibikate
1 greip (kooritud, kelmed eemaldatud)
2 g purustatud kardemoni
10 g Dansukkeri tuhksuhkrut
Kaunistamiseks
200 ml vahukoort
Jämedalt hakitud pistaatsiapähkleid
Juhised
Kuumuta ahi 125 °C-ni.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks, seejärel lisa pool peensuhkru kogusest samal ajal vahustades. Vahusta 5 minutit. Lisa ülejäänud suhkur ja vanillisuhkur ning vahusta veel 5 minutit. Sega hulka maisitärklis ja äädikas.
Aseta küpsetusplaadile küpsetuspaber. Pritsi või tõsta lusika abil paberile 10 ümmargust tainatörts. Tee iga törtsu sisse lusikaga väike lohk. Küpseta ahju alumises osas umbes 1 1/2 tundi. Lülita ahi välja ja lase pavlovatel paokil uksega ahjus jahtuda.
Valmista kreem. Sega mahlad, muna ja moosisuhkur potis. Keeda pidevalt segades, kuni kreem pakseneb. Tõsta pott tulelt ja sega juurde või.
Viiluta greip õhukeselt, sega kardemoni ja tuhksuhkruga.
Pavlova kokkupanek
Vahusta koor kergelt. Pritsi või tõsta lusikaga igale pavlovale kreemi ja vahukoort. Lisa greibiviilud ja hakitud pistaatsiapähkleid.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.