Koostisosad
Pavlova
4 munavalget
210 g Dansukkeri ekstrapeent suhkrut
3 g vanillisuhkrut
8 g maisitärklist
5 ml õunasiidri äädikat
Greibikreem
75 ml värskelt pressitud greibimahla
30 ml värskelt pressitud sidrunimahla
1 muna
125 g Dansukkeri moosisuhkrut
50 g võid
Greibikate
1 greip (kooritud, kelmed eemaldatud)
2 g purustatud kardemoni
10 g Dansukkeri tuhksuhkrut
Kaunistamiseks
200 ml vahukoort
Jämedalt hakitud pistaatsiapähkleid
Juhised
Kuumuta ahi 125 °C-ni.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks, seejärel lisa pool peensuhkru kogusest samal ajal vahustades. Vahusta 5 minutit. Lisa ülejäänud suhkur ja vanillisuhkur ning vahusta veel 5 minutit. Sega hulka maisitärklis ja äädikas.
Aseta küpsetusplaadile küpsetuspaber. Pritsi või tõsta lusika abil paberile 10 ümmargust tainatörts. Tee iga törtsu sisse lusikaga väike lohk. Küpseta ahju alumises osas umbes 1 1/2 tundi. Lülita ahi välja ja lase pavlovatel paokil uksega ahjus jahtuda.
Valmista kreem. Sega mahlad, muna ja moosisuhkur potis. Keeda pidevalt segades, kuni kreem pakseneb. Tõsta pott tulelt ja sega juurde või.
Viiluta greip õhukeselt, sega kardemoni ja tuhksuhkruga.
Pavlova kokkupanek
Vahusta koor kergelt. Pritsi või tõsta lusikaga igale pavlovale kreemi ja vahukoort. Lisa greibiviilud ja hakitud pistaatsiapähkleid.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Külma ilma joogid
Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.