Koostisosad
Parfee
150 g tumedat šokolaadi
6 munakollast
60 g Dansukkeri tuhksuhkrut
70 g Dansukkeri glükoosisiirupit
ühe apelsini koor (värviline osa)
3 spl apelsinimahla
600 ml vahukoort
Kaunistamiseks
100 g hakitud röstitud pähkleid
Juhised
Hakkige šokolaad ja sulatage veevannil. Laske jahtuda.
Vahustage munakollased suhkru ja glükoosisiirupiga kohevaks. Lisage õrnalt segades jahtunud šokolaad ja peenteks ribadeks lõigatud apelsinikoor ja mahl.
Vahustage koor ja lisage õrnalt segades ülejäänud segule.
Valage segu toidukilega vooderdatud leivavormi, asetage 4-5 tunniks sügavkülma.
Eelkuumutage ahi 175°C kraadini. Röstige pähkleid ahju alumisel siinil 5 minutit (hoidke ahjul silm peal, et pähklid kõrbema ei läheks). Laske jahtuda ning hakkige.
Tõstke parfee u. 20 minutit enne serveerimist sügavkülmast välja, puistake üle hakitud pähklitega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Jõuluküpsised
Jõuluküpsised on midagi palju enamat kui piparkoogid! Klassikalised jõulukujundusega küpsised sobivad ideaalselt lauale jõulu toidu juurde või väikeseks jõulukingituseks armsale inimesele.

Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Jõuluhõngulised magustoidud
Talveaeg lõhnab apelsinide ja safrani järele. Need lõhnad jutustavad sellest, et leidub kohti, kus ei ole sama pime ja külm nagu siin Põhjamaal.

Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.