Koostisosad
Parfee
150 g tumedat šokolaadi
6 munakollast
60 g Dansukkeri tuhksuhkrut
70 g Dansukkeri glükoosisiirupit
ühe apelsini koor (värviline osa)
3 spl apelsinimahla
600 ml vahukoort
Kaunistamiseks
100 g hakitud röstitud pähkleid
Juhised
Hakkige šokolaad ja sulatage veevannil. Laske jahtuda.
Vahustage munakollased suhkru ja glükoosisiirupiga kohevaks. Lisage õrnalt segades jahtunud šokolaad ja peenteks ribadeks lõigatud apelsinikoor ja mahl.
Vahustage koor ja lisage õrnalt segades ülejäänud segule.
Valage segu toidukilega vooderdatud leivavormi, asetage 4-5 tunniks sügavkülma.
Eelkuumutage ahi 175°C kraadini. Röstige pähkleid ahju alumisel siinil 5 minutit (hoidke ahjul silm peal, et pähklid kõrbema ei läheks). Laske jahtuda ning hakkige.
Tõstke parfee u. 20 minutit enne serveerimist sügavkülmast välja, puistake üle hakitud pähklitega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis
Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök
Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid
Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.