Koostisosad
Sidrunikreem
100 ml värskeltpressitud sidrunimahla
1 munakollane
1 muna
210 g Dansukkeri moosisuhkrut
80 g võid
Pähklikpuru
30 g mandleid
30 g sarapuupähkleid
50 g võid
10 g kookoshelbeid
30 g Dansukkeri kristallsuhkrut
20 g Dansukkeri heledat siirupit
60 g nisujahu
1 näputäis soola
Kirevilja juustukoogisegu
200 ml vahukoort
200 g toorjuustu
60 g Dansukkeri tuhksukrut
30 ml värsket kireviljamahla
Kaunistamiseks
sidrunmelissi
Juhised
Alustage sidrunikreemist, et anda kreemile piisavalt aega settimiseks. Segage munakollane, terve muna, moosisuhkur ja sidrunimahl paksupõhjalises kastrulis, kuumutage keemiseni ja keetke madalal kuumusel 3 minutit pidevalt segades, kuni segu pakseneb.
Lisage vähehaaval või, kloppides samal ajal kreemi. Tõstke kastrul pliidilt, kurnake kreem läbi peene sõela ja valage sooja puhtasse purki. Asetage külmikusse.
Järgmiseks valmistage pähklipuru. Eelsoojendage ahi 175°C-ni, pöördõhurežiimil.
Hakkige kõik koostisained ja segage ühtlaseks purutainaks. Laotage puru küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage ahju keskmisel siinil umbes 10 minutit, kuldpruuniks.
Kloppige koor, toorjuust ja tuhksuhkur ühtlaseks massiks. Lisage kireviljamahl ja kloppige veel veidi. Valage segu pritskotti ja asetage 1 tunniks külma.
Magustoidu kokkupanekuks valage sidrunikreem samuti pritskotti, pritsige 6 klaasi põhja juustukoogisegu ja selle ümber sidrunikreemikeerud. Puistake üle pähklipuruga ja kaunistage sidrunmelissi lehtedega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Külma ilma joogid
Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.
Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!
Juustukook igal kujul
Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega. Proovi näiteks jäätise vormis kooki, mini-juustukoogikesi või eksperimenteeri mitmekihilise koogiga. Mahlase vaarika, suussulava karamelli või särtsaka sidruni maitsega lihtsalt ei saa eksida!