Punase greibi sorbett

Punase greibi sorbett pole mitte ainult maitsev, vaid näeb oma kahvaturoosa värviga ka imeline välja. Värske pikantne maitsev sorbett. Ideaalne magustoit külalistele pakkumiseks.

6 klaasi

PT40M

40 minutit + 5 tundi külmutusaega

Hinne (44 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

210 g Dansukkeri ökosuhkrut
70 g Dansukkeri glükoosisiirupit
150 ml vett
1 greibi riivitud koor
300 ml värskelt pressitud greibimahla, umbes 3 greibist
1 munavalge

Juhised

Sega kastrulis suhkur, glükoosisiirup, vesi ja ühe greibi riivitud koor ning kuumuta keemiseni. Keeda umbes 5 min. Kurna ja jahuta siirup.

Pressi greipidest mahl välja ja lisa siirupile. Klopi munavalge tugevaks vahuks ja lisa siirupile.

Valmista jäätisemasinas või pane vähemalt 5 tunniks sügavkülma, aeg-ajalt sega. Tõsta sorbett 6 klaasi ja serveeri.

Näpunäide! Veidi vähem mõru sorbeti saamiseks asenda 100 ml greibimahla 100 ml apelsinimahlaga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Vanilliruudud sõstardega

Küpsetamine suvemarjadega

Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Laimikook vaarikakeerudega

Taevalik vaarikas

Meie taevalikud vaarikad oma magusa maitsega on ideaalsed küpsetistesse ja magustoitudesse ning need on meie jaoks sama iseenesest mõistetavad kui maasikad. Vaarikaid leiab nii aiast kui metsikult kasvamas. Kasutage vaarikaid kõigeks alates kodustest pirukatest kuni vaarikavõideni.

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.