Šokolaadipuruga apelsinisorbett

8-le

30 min + 5 tundi sügavkülmas

Hinne (19 tk)

Koostisosad

Apelsinisorbett
500 ml värskeltpressitud apelsinimahla
70 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
70 g Dansukkeri glükoosisiirupit
2 munavalget

Šokolaadipuru
50 g toasooja võid
50 g Dansukkeri tumedat Muscovado suhkrut
60 g nisujahu
7.5 g kakaopulbrit
1 näputäis soola

Juhised

1. Kuumutage apelsinimahl, tarretisesuhkur ja glükoosisiirup keemiseni ning keetke 30 sekundit. Laske jahtuda.

2. Vahustage munavalged tugevaks vahuks ja lisage õrnalt segades vähehaaval jahtunud apelsinimahl. Segage ühtlaseks. Valage segu jäätisemasinasse või asetage karbiga vähemalt 5 tunniks sügavkülma (aegajalt läbi segades).

3. Eelsoojendage ahi 180°C-ni.

4. Segage kõik puru koostisained omavahel ja puistake puru küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetage umbes 12 minutit, segades puru küpsemise ajal mõned korrad läbi. Laske jahtuda.

5. Jaotage puru kaussidesse ja tõstke igasse kaussi jäätiselusikatäis sorbetti. Natuke puru jätke ka peale puistamiseks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.