Šokolaadikreem piparmündibeseega

6 väikest portsjonit

Hinne (1 tk)

Koostisosad

75 g tumedat šokolaadi
200 ml vahukoort
3 spl Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
1 spl Dansukkeri muscovado siirupit
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Besee
3 munavalget
180 g Dansukkeri kristallsuhkrut
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
Kaunistamiseks hakitud röstitud sarapuupähkleid
1-2 tilka piparmündiõli

Juhised

Hakkige šokolaad.
Segage kastrulis koor tarretisesuhkruga, kuumutage keemiseni ja keetke 30 sekundit.
Valage kuum koor hakitud šokolaadile. Lisage muscovado siirup ja vanillisuhkur. Segage ühtlaseks, jaotage kuue magustoidukausi sisse ja jätke jahtuma.
Besee valmistamiseks vispeldage munavalgeid suhkruga kuumaveevannil, kuni suhkur on sulanud.
Tõstke vaht veevannilt ja jätkake vahustamist lisades vähehaaval tuhksuhkru. Lisage piparmündiõli.
Pritsige beseevaht šokolaadikreemile ja karamelliseerige besee pind leeklambiga.
Puistake üle hakitud sarapuupähklitega.
Kui beseevahtu üle jääb, valmistage sellest väikesed beseeküpsised.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis

Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök

Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid

Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.