No-bake crème brûlée

See no-bake (küpsetamisvaba) crème brûlée on brüleekreemi ja panna cotta ristand. Granadillitarretis tõstab selle kreemja magustoidu uuele tasemele.

4 tk.

PT25M

30 minutit + 3 tundi jahutusaega

Hinne (30 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Granadillitarretis
100 g granadillimahla, umbes 8 granadillist
95 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Brüleekreem
400 ml vahukoort
70 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
10 g vanillisuhkrut
2 munakollast

Kaunistus
Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut

Juhised

Eemalda granadillidest viljaliha ja kurna see õrnalt surudes läbi peene sõela. Sega kastrulis granadillimahl tarretisesuhkruga ja keeda 30 sekundit. Vala tarretis eraldi vormidesse ja pane 1 tunniks külmkappi tahenema.

Valmista brüleekreem. Sega potis koor, tarretisesuhkur, vanillisuhkur ja munakollased. Keeda 3 minutit pidevalt segades. Lase segul umbes minut jahtuda, seejärel vala see granadillitarretisele. Pane vormid uuesti umbes 2 tunniks külmkappi tarduma.

Puista brüleedele roosuhkrut ja karamelliseeri see põleti abil.

Näpunäide! Värskete asemel võid kasutada ka külmutatud granadille.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Kuum šokolaad

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.