No-bake crème brûlée

See no-bake (küpsetamisvaba) crème brûlée on brüleekreemi ja panna cotta ristand. Granadillitarretis tõstab selle kreemja magustoidu uuele tasemele.

4 tk.

PT25M

30 minutit + 3 tundi jahutusaega

Hinne (22 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Granadillitarretis
100 g granadillimahla, umbes 8 granadillist
95 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Brüleekreem
400 ml vahukoort
70 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
10 g vanillisuhkrut
2 munakollast

Kaunistus
Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut

Juhised

Eemalda granadillidest viljaliha ja kurna see õrnalt surudes läbi peene sõela. Sega kastrulis granadillimahl tarretisesuhkruga ja keeda 30 sekundit. Vala tarretis eraldi vormidesse ja pane 1 tunniks külmkappi tahenema.

Valmista brüleekreem. Sega potis koor, tarretisesuhkur, vanillisuhkur ja munakollased. Keeda 3 minutit pidevalt segades. Lase segul umbes minut jahtuda, seejärel vala see granadillitarretisele. Pane vormid uuesti umbes 2 tunniks külmkappi tarduma.

Puista brüleedele roosuhkrut ja karamelliseeri see põleti abil.

Näpunäide! Värskete asemel võid kasutada ka külmutatud granadille.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.