Suurepärane
maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.
Suvine kook
Rabarberi-maasika juustukook
Maasikamoos lavendliga
Maasikajuustukook rabarberikeedisega
Rullbiskviit maasikavahu ja lavendlisuhkruga
Laimipirukas
Maasikakook kireviljakreemiga
Rabarberi ja maasika supp
Värskendav maasikakokteil
Külmuta marjad
Suhkrusta marjad, mida kavatsed külmutada, või pane need siirupisse. Pea meeles, et siirup peab enne marjadele valamist olema külm. Suhkrustamata marjad säilivad sügavkülmas 3-4 kuud, suhkrustatud marjad aga vähemalt 1 aasta.
Valge šokolaadi panna cotta muscovado marinaadis maasikatega
Maasikamoos sidruni ja piparmündiga
Maasikamuffinid maasikaglasuuriga
Arbuusi-maasikamoos
Suvine puuviljabool maasikasiirupiga
Maasikapirukas
Maasikamoos palsamiäädika ja musta pipraga
Maasikalilled
Maasika tequila
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.
Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.