Suurepärane
maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvine kook

Rabarberi-maasika juustukook

Maasikamoos lavendliga

Maasikajuustukook rabarberikeedisega

Rullbiskviit maasikavahu ja lavendlisuhkruga

Laimipirukas

Maasikakook kireviljakreemiga

Rabarberi ja maasika supp

Värskendav maasikakokteil

Külmuta marjad

Suhkrusta marjad, mida kavatsed külmutada, või pane need siirupisse. Pea meeles, et siirup peab enne marjadele valamist olema külm. Suhkrustamata marjad säilivad sügavkülmas 3-4 kuud, suhkrustatud marjad aga vähemalt 1 aasta.

Valge šokolaadi panna cotta muscovado marinaadis maasikatega

Maasikamoos sidruni ja piparmündiga

Maasikamuffinid maasikaglasuuriga

Arbuusi-maasikamoos

Suvine puuviljabool maasikasiirupiga

Maasikapirukas

Maasikamoos palsamiäädika ja musta pipraga

Maasikalilled

Maasika tequila

Maasikamoos Sambucaga

Suvine smuuti

Maasikavaht

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.