Koostisosad
Tordipõhja retsept:
50 g võid või margariini
2 muna
3 dl Dansukkeri Šokolaadi- või Maasikamaitselist Tuhksuhkrut
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl vett
küpsetusvormi määrimiseks võid
või margariini ja riivsaia või mannat
Juhised
Valmistage kahekordne ports tordipõhjataigent ja jagage see ühe väikese (16 cm diameetriga) ja ühe suure (26 cm diameetriga) küpsetusvormi vahel. Küpsetage ahju keskmises osas vastavalt u. 25 ja 40 minutit. Laske jahtuda. Poolitage mõlemad koogid kaheks kihiks. Vahustage koor maasikamaitselise tuhksuhkruga. Hõõruge maasikad puruks ja segage vahukoorega. Määrige kreemi kõigepealt suurte koogikihtide vahele, seejärel ka väikeste koogikihtide vahele.
Asetage väike kook suurele koogile. Katke kogu tort kreemiga.
Kaunistage maasikatega.
Tordipõhja valmistamine
1. Määrige u. 1 1/2 liitrine küpsetusvorm võiga ja puistake üle manna või riivsaiaga. Lülitage ahi temperatuurile 175°.
2. Sulatage rasvaine ja laske jahtuda.
3. Kloppige munad meelepärase maitsega tuhksuhkruga vahule. Segage küpsetuspulber jahuga ja lisage see munadele.
4. Lisage rasvaine ja vesi. Valage taigen vormi.
5. Küpsetage ahju alumises osas 40-50 minutit.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.