Koostisosad
Panna cotta
100 g valget šokolaadi
70 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
400 ml vahukoort
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Marineeritud maasikad
200 g maasikaid
95 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
1 laimi mahl
Juhised
Hakkige šokolaad tükkideks ja valage kaussi.
Segage omavahel tarretisesuhkur, koor ning vanillisuhkur ja keetke 30 sekundit.
Valage kuum koor šokolaadile ja segage ühtlaseks kreemiks.
Jaotage kreem nelja klaasi ja asetage tunniks ajaks külmikusse.
Loputage ja tükeldage maasikad, valage kaussi. Lisage suhkur ja laimimahl. Laske u. 30 minutit marineeruda.
Serveerimisel katke panna cotta marineeritud maasikatega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Jõuluküpsised
Jõuluküpsised on midagi palju enamat kui piparkoogid! Klassikalised jõulukujundusega küpsised sobivad ideaalselt lauale jõulu toidu juurde või väikeseks jõulukingituseks armsale inimesele.

Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Jõuluhõngulised magustoidud
Talveaeg lõhnab apelsinide ja safrani järele. Need lõhnad jutustavad sellest, et leidub kohti, kus ei ole sama pime ja külm nagu siin Põhjamaal.

Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.