Maasikapirukas

u.10-le

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Põhi
240 g nisujahu
150 g toasooja võid
1 muna
100 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
10 g Dansukkeri vanillisuhkrut
2 g soola
25 g jahvatatud mandleid
100 g pähklitega šokolaadi

Täidis
300 ml crème fraîched
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
10 g Dansukkeri vanillisuhkrut

Katteks
250-500 g maasikaid
150 ml vett
¼ dl Dansukkeri kristallsuhkrut
15 ml sidrunimahla
2 lehte želatiini

Juhised

Segage kuivad koogipõhja koostisained omavahel. Lisage muna ja või ning näppige ühtlaseks taignaks, veeretage taignast pall ning asetage see kilekotis vähemalt tunniks ajaks külmkappi. Suruge taigen rasvainega määritud lahtikäiva koogivormi põhja ja külgedele. Asetage taignale küpsetuspaber (lõigake väiksemaks kui liiga palju üle ääre rippuma jääb) ning valage paberile raskuseks kuivatatud herneid vms, et pirukapõhi üles ei kummuks. Küpsetage 200°C kraadi juures u. 12 minutit. Tõstke paber ja raskus pirukapõhjalt ära. Murdke šokolaad tükkideks ja laduge kuumale pirukapõhjale. Määrige sulav šokolaad toidupintsli abil pirukapõhjale laiali. Jätke jahtuma.

Segage omavahel täidise koostisained ning määrige täidis pirukapõhjale. Loputage ja puhastage maasikad ning laduge koogile. Asetage želatiinilehed vette ligunema. Segage kastrulis vesi, suhkur ja sidrunimahl ning kuumutage keemiseni. Suruge želatiinilehtedest liigne vesi välja ning sulatage lehed kuumas vedelikus. Laske segul veidi jahtuda ning valage seejärel koogile katteks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Kuum šokolaad

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.