Koostisosad
1 sidrun
2 laimi
2 nektariini
200 ml värskeid vaarikaid
100 ml värskeid põldmarju
200 ml maasikaid
100 ml maasikasiirupit
2 liitrit puuviljamaitselist limonaadi
jääd
Maasikasiirup
500 g maasikaid
50 ml Dansukkeri Muscovado siirupit
100 ml Dansukkeri kristallsuhkrut
Juhised
Alustage maasikasiirupist: Kuumutage maasikad suhkruga keemiseni ja keetke 5-10 minutit.
Kurnake läbi peene sõela. Segage saadud mahl Muscovado siirupiga. Valage siirup puhastesse pudelitesse ja säilitage jahedas. Booli valmistamiseks: viilutage sidrun, laimud ja nektariinid.
Täitke boolinõu poolenisti jääga ja valage jääle puuviljaviilud ja marjad. Valage üle limonaadi ja maasikasiirupiga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.
Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.