Uusaastadesserdid

Uusaastasöök lõpetatakse mõistagi luksusliku uusaastadesserdiga. Oleme siia kogunud meie kõige pidulikumad näpunäited aasta viimaste tundide sisustamiseks. Serveeri oma uusaastadesserti peentes klaasides, kaunista säraküünlaga ja võta vastu tõeliselt hea uus aasta!

Valge šokolaadi jäätis vaarika sorbeti ja pistaatsiapähklitega

Tiramisu juustukook

Kirevilja juustukook sidrunikreemi ja pähklipuruga

Vahuveini pannakotta

Õunatort ingverikreemiga

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Pulgakommi panna cotta

Šokolaadi fondant

Punase greibi sorbett

Apelsini-šokolaadi parfee

Sidruni-toorjuustukook basiilikupestoga

Külmutatud mullid vaarikate ja lagritsanoodiga

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.