Vahuveini pannakotta

5 klaasi

PT40M

40 min + 4 tundi tarretumiseks.

Hinne (57 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Pannakotta
100 g valget šokolaadi
400 ml vahukoort
70 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Passioonitarretis
2 passioonivilja
200 ml vahuveini, võib ka alkoholivaba olla 
50 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Puru
50 g digestiivküpsiseid
15 g sulatatud võid
7 g Dansukkeri tumedat siirupit

Juhised

1. Alustage pannakotta valmistamisest. Hakkige valge šokolaad. Kuumutage koor keemiseni ja tõstke pliidilt. Lisage hakitud šokolaad ja segage kuni šokolaad on sulanud ja segu ühtlane. Asetage kastrul pliidile tagasi, lisage tarretisesuhkur ja keetke 30 sekundit.

2. Jaotage pannakotta 5 klaasi vahel ja asetage u. 2 tunniks külma tarduma.

3. Järgmiseks valmistage passioonitarretis. Tõstke passiooniviljade sisu lusika abil kastrulisse, lisage vahuvein ja tarretisesuhkur. Keetke 1 minut, tõstke pliidilt ning laske veidi jahtuda.

4. Võtke pannakotta klaasid külmikust välja ning jaotage passioonitarretis klaasidesse, asetage veel 2 tunniks külmikusse.

5. Purustage küpsised blenderis koos sulatatud või ja siirupiga.

6. Puistake küpsisepuru klaasidesse tarretisele ning serveerige.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.