Koostisosad
Pannakotta
100 g valget šokolaadi
400 ml vahukoort
70 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
Passioonitarretis
2 passioonivilja
200 ml vahuveini, võib ka alkoholivaba olla
50 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
Puru
50 g digestiivküpsiseid
15 g sulatatud võid
7 g Dansukkeri tumedat siirupit
Juhised
1. Alustage pannakotta valmistamisest. Hakkige valge šokolaad. Kuumutage koor keemiseni ja tõstke pliidilt. Lisage hakitud šokolaad ja segage kuni šokolaad on sulanud ja segu ühtlane. Asetage kastrul pliidile tagasi, lisage tarretisesuhkur ja keetke 30 sekundit.
2. Jaotage pannakotta 5 klaasi vahel ja asetage u. 2 tunniks külma tarduma.
3. Järgmiseks valmistage passioonitarretis. Tõstke passiooniviljade sisu lusika abil kastrulisse, lisage vahuvein ja tarretisesuhkur. Keetke 1 minut, tõstke pliidilt ning laske veidi jahtuda.
4. Võtke pannakotta klaasid külmikust välja ning jaotage passioonitarretis klaasidesse, asetage veel 2 tunniks külmikusse.
5. Purustage küpsised blenderis koos sulatatud või ja siirupiga.
6. Puistake küpsisepuru klaasidesse tarretisele ning serveerige.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Küpsetamine suvemarjadega
Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Tehke suvist mahla
Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Taevalik vaarikas
Meie taevalikud vaarikad oma magusa maitsega on ideaalsed küpsetistesse ja magustoitudesse ning need on meie jaoks sama iseenesest mõistetavad kui maasikad. Vaarikaid leiab nii aiast kui metsikult kasvamas. Kasutage vaarikaid kõigeks alates kodustest pirukatest kuni vaarikavõideni.

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.