Koostisosad
Suhkrusiirup
200 ml vett
285 g Dansukkeri tumedat Muscovado suhkrut
200 g vaarikaid
Külmutatud mullid
1 pudel vahuveini; võib ka alkoholivaba
200 ml külma vett
Kaunistamiseks
Sidrunmelissi
Juhised
Siirupi valmistamiseks kuumutage vesi koos suhkru ja vaarikatega keemiseni ning keetke u. 3 minutit.
Kurnake vedelik läbi tiheda sõela pigistades vaarikatest võimalikult palju mahla välja. Asetage siirup külmikusse jahtuma.
Valage vahuvein vähemalt 2-liitisesse külmutamiskindlasse karpi, lisage 200 ml külma vett ja täielikult jahtunud siirup. Segage korralikult läbi ja asetage vähemalt 8 tunniks sügavkülma.
Serveerimisel kraapige kahvli abil karbist lund meenutav mass ning jaotage jahutatud klaasidesse.
Kaunistage sidrunmelissioksakestega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis
Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök
Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid
Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.