Sidruni-toorjuustukook basiilikupestoga

10-12 lõiku

PT55M

50 minutit

Hinne (20 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Põhi
30 g võid
10 digestiivküpsiseid
1 tl jahvatatud kardemoni

Toorjuustukiht
3 munakollast
140 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
200 g maitsestamata toorjuustu
300 ml vahukoort
Poole sidruni mahl ja koor

Magus pesto
30 g basiilikut
10 g siledalehelist peterselli
30 g röstitud seedermänni seemneid
45 g oliiviõli
2 spl Dansukkeri heledat siirupit

Juhised

Sulatage või, purustage küpsised mikseris ja lisage kardemon ning sulavõi. Suruge küpsisepuru lahtikäiva koogivormi põhja (u. 22 cm).

Vahustage munakollased suhkru ja vanillisuhkruga. Lisage toorjuust ja segage ühtlaseks.

Vahustage koor ja lisage ettevaatlikult segades toorjuustumassile. Kõige lõpuks segage juurde sidruni mahl ja riivitud koor.

Valage segu koogipõhjale ja asetage vähemalt 4 tunniks külma.

Purustage mikseris kõik pesto koostisained. Tõstke kook 10 minutit enne serveerimist toasooja ja valage üle pestoga. Kaunistage seedermänniseemnete ja basiilikulehtedega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.