Suussulav
Sõbrapäev

Tegelikult võiksid ju kõik päevad olla sõbrapäevad, aga just 14. veebruaril pööratakse oma armsamale ja sõpradele erilist tähelepanu. Selle tähtsa päeva puhul on tore valmistada midagi maitsvat, mida saaks koos sõbraga nautida. Meie pakume siinkohal mõned huvitavad retseptid, millest leiate kindlasti midagi sobivat, mida oma headele tuttavatele ja sõpradele valmistada. Muide nende retseptide järgi on lubatud valmistada suurepäraseid maiuspalu ka teistel päevadel!

Sefiirikattega šokolaadikook

Šokolaadi kastetud küpsisetaigen

Brownie tort beseekreemiga

Vaarikasüdamed

Marja Daiquiri

Maasikavahukook

Šokolaadi-laimi-vaarika pirukas

Väikesed toorjuustukoogid

Vaarikakreemiga Pavlova kook

Sõbraküpsised

Valentinipäeva pulgakoogid

Maasikamuffinid maasikaglasuuriga

Apelsinisüdamed

Maasika tequila

Šokolaadipuding kirsikastmega

Vaarikakeerisega mini-juustukoogid

Pulgakommi panna cotta

Südameküpsised

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.