Koostisosad
Taigen
175 g külma võid
300 g nisujahu
120 g Dansukkeri kristallsuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 munakollane
1-2 tl vett
Kreem
75 g toasooja võid
200 g Dansukkeri tuhksuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Vaarikaželee
100 g külmutatud vaarikaid
100 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
Juhised
Eelsoojendage ahi 175°C-ni.
Töödelge või jahuga jämedaks puruks. Lisage suhkur, vanillisuhkur, munakollane ja vesi. Vormige kiirelt taignaks, mähkige toidukilesse ja asetage 30 minutiks külma.
Vahepeal valmistage kreem ja želee. Vahustage või koos suhkrutega kohevaks. Sulatage vaarikad ning keetke neid koos tarretisesuhkruga umbes minut aega. Valage vaarikad koos vedelikuga puhtasse kaussi ja laske jahtuda.
Rullige taigen jahuga üle puistatud tööpinnal u 4 mm paksuseks. Lõigake südamekujuliste vormide abil taignast südamed ja laduge need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõigake väiksema vormi abil poolte südamete keskele veel üks süda või ring.
Küpsetage ahju alumisel siinil 8-10 minutit. Jälgige küpsetamisaja lõpupoole, et küpsised üle ei küpseks ning liiga pruuniks ei kõrbeks. Laske jahtuda.
Määrige jahtunud ilma auguta küpsistele õhuke kiht kreem, tõstke küpsise keskele želeekuhjake ja asetage auguga küpsis pealmiseks kihiks. Säilitage õhukindlalt suletavas karbis.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.