Koostisosad
Taigen
100 g võid
150 g nisujahu
2 spl Dansukkeri tuhksuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Täidis
100 g piimašokolaadi
mini-vahukomme (või hakitud suuri vahukomme)
Kaunistamiseks
1 munavalge
Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
Pulgakommi pulki
Juhised
Eelsoojendage ahi 200°C-ni.
Töödelge taigna koostisained kiirelt ühtlaseks massiks, mähkige toidukilesse ja asetage u. 30 minutiks külma.
Hakkige šokolaad (ja suured vahukommid).
Rullige taigen jahuga üle puistatud tööpinnal u. 4 mm paksuseks. Lõigake südamekujulise vormi abil taignast südamed ja laduge need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintseldage südamed lahti klopitud munavalgega üle. Puistake pooltele südametest natuke hakitud šokolaadi ja vahukomme.
Asetage täidiseta südamed täidistega südamete peale ja suruge servad kahvli abil kokku. Suruge iga südame tippu kommipulk ja puistake koogid üle roosuhkruga.
Küpsetage ahju alumisel siinil u 8-10 minutit. Laske jahtuda.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Külma ilma joogid
Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.