Maiuspalad
rabarberist

Rabarberid kasvavad mühinal ja ammu on aeg korjata peenralt esimesed mahlased varred. Rabarber on pärit kaugest Hiinast. Omal ajal arvati rabarberil olevat inimese organismi tugevdav mõju. Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Rabarberimoos portveiniga

Rabarbriküpsised

Särtsakas rabarberijook

Rabarberi-maasika juustukook

Rabarberimahl tumeda siirupiga

Krõbe rabarberikook Muscovado suhkruga

Alkoholivaba rabarberi Margarita

Tšilli ja kookosega maitsestatud rabarberichutney

Rabarberi-mascarponejäätis

Rabarberikaste jäätisele

Rabarberi ja maasika supp

Beseerull rabarberi-maasika moosiga

Täistera laimi-rabarbri pirukas

Rabarberimoos kardemoni ja vanilliga

Karlsbadi rabarbrisaiakesed

Rabarberimoos

Purukattega maasika-rabarberi muffinid

Rabarberi Margarita

Jahutav ja roheline rabarberileht

Rullige väljasõidule kaasavõetav toit või joogipudel rabarberilehe sisse. Rabarberileht hoiab kaasavõetava toidu või joogi jahedana. Lisaks ei ole rabarberilehte vaja koju tagasi tuua, vaid selle võib muretult loodusesse lagunema jätta.

Mini-rabarberikoogid sefiiriga

Rabarberivõie

Rabarberi tšatni

Rabarberikompott kaneelijäätisega

Rabarberikissell

Värske rabarberijook

Jahutatud rabarberi supp

Lihtne rabarberidessert

Rabarberimoos leedriõiesiirupiga

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.