Maiuspalad
rabarberist
Rabarberid kasvavad mühinal ja ammu on aeg korjata peenralt esimesed mahlased varred. Rabarber on pärit kaugest Hiinast. Omal ajal arvati rabarberil olevat inimese organismi tugevdav mõju. Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.
Rabarbriküpsised
Särtsakas rabarberijook
Rabarberi-mascarponejäätis
Rabarberi-maasika juustukook
Rabarberimahl tumeda siirupiga
Krõbe rabarberikook Muscovado suhkruga
Rabarberikaste jäätisele
Rabarberi ja maasika supp
Beseerull rabarberi-maasika moosiga
Täistera laimi-rabarbri pirukas
Rabarberimoos kardemoni ja vanilliga
Karlsbadi rabarbrisaiakesed
Rabarberimoos
Purukattega maasika-rabarberi muffinid
Rabarberi Margarita
Jahutav ja roheline rabarberileht
Rullige väljasõidule kaasavõetav toit või joogipudel rabarberilehe sisse. Rabarberileht hoiab kaasavõetava toidu või joogi jahedana. Lisaks ei ole rabarberilehte vaja koju tagasi tuua, vaid selle võib muretult loodusesse lagunema jätta.
Mini-rabarberikoogid sefiiriga
Rabarberivõie
Rabarberi tšatni
Rabarberikompott kaneelijäätisega
Rabarberikissell
Värske rabarberijook
Jahutatud rabarberi supp
Lihtne rabarberidessert
Rabarberimoos leedriõiesiirupiga
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.
Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.