Koostisosad
250 g rabarbrit
225 g võid
180 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
85 g Dansukkeri kristallsuhkrut
2 muna
210 g nisujahu
140 g kaerahelbeid
3 g küpsetuspulbrit
2 g söögisoodat
3 g purustatud kardemoni
3 g soola
75 g valge šokolaadi nööpe
Juhised
Kuumuta ahi 175°C-ni.
Pese rabarber ja lõika väikesteks tükkideks. Vahusta või ja mõlemad suhkrud kuni segu on hele ja kohev. Lisa munad ükshaaval, jätkates vahustamist.
Sega kokku jahu, kaerahelbed, küpsetuspulber, söögisooda, kardemon ja sool ning lisa need munasegule. Lisa rabarber ja kaks kolmandikku šokolaadist ning sega, kuni saad ühtlase taina.
Jaga tainas kaheks ja rulli kaheks pikaks rulliks. Lõika kumbki rull 16 tükiks, kaaluga umbes 30 g, ja veereta need pallideks. Pane pallid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile, jättes nende vahele piisavalt ruumi. Vajuta pallid lamedaks ja puista peale ülejäänud šokolaadinööbid. Küpseta 15-16 minutit.
Nipp!
Rabarberi hooajal pane ports tükeldatud rabarberivarsi sügavkülma, nii saad nende suvele omast maitset nautida aastaringselt.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.