Koostisosad
Taigen
250 g võid
150 g nisujahu
2 spl vett
2 spl Dansukkeri tuhksuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Rabarberitäidis
400 g rabarberivarsi
45 g Dansukkeri kristallsuhkrut
Sefiir
3 munavalget
180 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
Juhised
Segage taina koostisained kiirelt siledaks tainaks. Katke taigen toidukilega ning asetage 30 minutiks külmkappi.
Loputage rabarberivarred ja hakkige üsna väikesteks tükkideks. Keetke rabarberit koos suhkruga 2 minutit.
Suruge taigen võiga määritud väikeste koogivormide põhjadele. Jaotage rabarber samuti vormidesse ja küpsetage eelsoojendatud ahju alumisel siinil 200 °C juures 10-15 minutit. Tõstke koogid ahjust ja jätke mõneks minutiks jahtuma.
Vahepeal vahustage munavalged suhkruga kuivas puhtas kausis pehmeks vahuks, tõstke kauss kuumaveevannile ning jätkake vahustamist kuni vahu temperatuur on tõusnud 50-65 kraadini. Kontrollige kas kogu suhkur on sulanud hõõrudes sefiiritilka näppude vahel – kui kristalle tunda pole siis on sulanud. Tõstke sefiir veevannilt ja jätkake vahustamist kuni segu on jahtunud.
Valage sefiir tordipritsi ja pritsige kookidele meelepärase kujuga sefiiritörtsud. Sefiiri pinna võib gaasipõletiga pruuniks karamelliseerida..
Serveerige koos jäätise või vaniljekastmega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.