Glükoosisiirup

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Juhised

Dansukkeri glükoosisiirup on suurepärane abimees kodukokkadele. Selle abil saab koduköögis valmistada sametiselt pehmet jäätist ja sorbetti ka ilma jäätisemasinata. Glükoosisiirup sobib samuti maiustuste, näiteks nagu iirise, karamelli ja vahukommide valmistamiseks, aga ka küpsetamiseks ja argiroogade valmistamiseks.

Glükoosisiirupi lisamine takistab suurte jääkristallide moodustumist külmutatud dessertides. Seetõttu ongi glükoosisiirupi abil valmistatud jäätised ja sorbetid eriti sametise ja suussulava tekstuuriga. Isevalmistatud maiustustes reguleerib glükoosisiirup tavalise kristallsuhkru kristallliseerumist, et teie iiriskommidel oleks just see õige iirisele ainuomane tekstuur ja koostis. Glükoosisiirupi lisamine kastmetesse ja marinaadidesse parandab nii nende konsistentsi kui maitseomadusi.

Dansukkeri glükoosisiirup on valmistatud nisutärklisest ning sisaldab glükoosi, maltoosi ja polüsuhkruid. Ei sisalda fruktoosi. Oma maitselt on see siirup vähem magus kui tavaline suhkrusiirup.

Dansukkeri glükoosisiirup on gluteenivaba. Kuigi siirup on valmistatud nisutärklisest, kahaneb toote gluteenisisaldus siirupi tootmisprotsessi käigus alla 0,002 protsendi (alla 20 ppm). Nii väikese gluteenisisalduse puhul on lubatud toote klassifitseerimine gluteenivabaks.

Läbipaistvale plastikpudelile on märgitud mõõteskaala. Tilgalukuga kork lihtsustab toote kasutamist ja hoiab pudeli puhtana.

 

1 pakendi netokaal: 400 g

Koostis: glükoosisiirup

100 g toodet sisaldab

Energiat 1300 kJ/310 kcal
Rasva 0 g
- millest küllastunud rasvhappeid 0 g
Süsivesikuid 77 g
- millest suhkruid 23 g
Valke 0 g
Soola 0 g


Mõõtühikute teisendus:

1 dl = 140 g

100 g = u. 3/4 dl

Saadaval Eesti kaubandusvõrgus COOP Eesti, Rimi Eesti ja Selveri suuremates kauplustes. Lisaks ka Kaupmees & KO ning Sanitex Eesti hulgiladudes.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.