Rafineerimata roosuhkur

Rafineerimata roosuhkur on kvaliteetne kuiv toorsuhkur, mis on valmistatud troopilises kliimas kasvanud suhkruroost. Suhkruroost pressitud mahl on filtreeritud ja kristalliseeritud. Tootele annab iseloomuliku maitse ning kuldpruuni värvuse suhkruroos looduslikult sisalduv roosuhkru melass. Rafineerimata roosuhkrus on säilinud melassi maitse ning värvus kuna suhkrut töödeldakse tavapärasest oluliselt vähem.


1 pakendi netokaal:  750g

Koostis: suhkur

100 g toodet sisaldab

Energiat 1684 kJ/396 kcal
Rasva 0 g
- millest küllastunud rasvhappeid 0 g
Süsivesikuid 99 g
- millest suhkruid 99 g
Valke 0 g
Soola 0 g
Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.