Hele muscovado suhkur
Dansukkeri muscovado suhkur pärineb Mauritiuse saarelt ja seda toodetakse suhkruroost. Suhkrut töödeldakse võimalikult vähesel määral, et säilitada naturaalset suhkruroo aroomi ja värvi.
Heleda muscovado pehme maitse on mesine ja meenutab koorekaramelli. Toiduvalmistamisel on toodet väikestes kogustes põnev kasutada näiteks kala või köögiviljade valmistamisel selleks, et nende oma maitse paremini esile tuleks. Omapärase ja erilise maitsenüansi lisab heleda muscovado kasutamine erinevates küpsetistes, magustoitudes, marinaadides, kastmetes ja hoidistes.
1 pakendi netokaal: 400g (minigrip sulguriga pakend)
Koostis: roosuhkur
100 g toodet sisaldab
Energiat | 1683 kJ/396 kcal |
Rasva | 0 g |
- millest küllastunud rasvhappeid | 0 g |
Süsivesikuid | 99 g |
- millest suhkruid | 99 g |
Valke | 0 g |
Soola | 0 g |
Mõõdud ja kaalud:
100 ml = u. 95 g
1 tbsp = u. 15 g
1 tsp = u. 5 g
Nõuandeid:
- muscovado suhkur on niiske suhkur, mis võib avatud pakendis pikema aja jooksul õhuga kokku puutudes kuivada ning kivistuda. Selleks, et suhkur uuesti pehmeks muutuks, võite suhkrupakki torgata nt õuna- või kartuliviilu või niisutatud köögipaberinutsaku, sulgedes pakendi siis õhukindlalt. Kui suhkru pehmendamisega on kiire asetage kivistunud suhkrutükk mikrolaineahju, paigutage kõrvale klaas vähese veega ning kuumutage täisvõimsusel 30-60 sekundit. Selleks, et kohe alustuseks vältida kivinemist tuleks toodet säilitada võimalikult õhukindlalt suletud pakendis.
- muscovado suhkur annab pagaritoodetele täidlasema maitse.
- muscovado suhkur sobib suurepäraselt ka kuumade jookide, eriti kohvi maitsestamiseks. Proovige muscovado suhkruga maitsestada näiteks iiri kohvi või kakaod.

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.