
Koogid suvisteks
pidulikeks ja
argisteks sündmusteks
Meie uusimad retseptid ja inspiratsioon
Tere tulemast Dansukkeri inspireerivate retseptide maailma! Siit leiad palju võrratuid retsepte igaks aastaajaks.

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Juustukook igal kujul
Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega. Proovi näiteks jäätise vormis kooki, mini-juustukoogikesi või eksperimenteeri mitmekihilise koogiga. Mahlase vaarika, suussulava karamelli või särtsaka sidruni maitsega lihtsalt ei saa eksida!
Säästev kasvatamine ja tootmine
Suhkrupeet on oma olemuselt keskkonnasõbralik põllukultuur. Suhkru ekstraheerimisel suunatakse peedis olev vesi taaskasutusse ning kõik suhkrupeedist järelejääv, näiteks peedimass ja melass, muudetakse väärtuslikuks loomasöödaks.
Suhkru funktsionaalsed omadused
Suhkrust on tänapäeval saadaval palju erinevaid sorte ja seepärast saab seda kasutada paljudes erinevates roogades. Suhkrul on terve rida unikaalseid omadusi, mis nii eraldi võetuna kui kombineeritult, teevad suhkrust kaasaegses toiduainete tootmises tähtsa tooraine.