Jäätis vahvlite ja moosiga

Siin on üks rootslaste lemmikumaid jäätisemagustoite, kogus tuunitud selliseks, et maiustada saab korraga suurem seltskond!

umbes 10 tükki

PT55M

umbes 1 tund + 4 tundi sügavkülmas

Hinne (24 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Maasikamoos
200 g maasikaid
100 g Dansukkeri moosisuhkrut
umbes 8 paksu vahvlit

Parfee
6 munakollast
60 g Dansukkeri tuhksuhkrut
3 g Dansukkeri vanillisuhkrut
70 g Dansukkeri glükoosisiirupit
600 ml vahukoort
Kaunistamiseks tumedat või piimašokolaadi

Juhised

Alusta maasikamoosi valmistamisest. Pese ja puhasta maasikad ning lõika need väikesteks tükkideks. Sega need moosisuhkruga kastrulis ja keeda 4-5 minutit. Eemalda vaht ja vala sooja steriliseeritud purki. Pane purgile kaas peale ja hoia jahedas kohas.

Valmista paksud vahvlid retsepti järgi või osta valmis vahvlid.

Seejärel valmista parfee. Vahusta munakollased tuhksuhkru, vanillisuhkru ja glükoosisiirupiga kausis. Vahusta vahukoor teises kausis ja sega see õrnalt munakollase ja suhkruseguga.

Vooderda 20x30 cm küpsetusvormi põhi toidukilega või kasuta lahtikäivat vormi. Kata põhi vahvlitega ja vala parfee nende peale. Tee lusikaga parfeesse lained ja pane vorm umbes tunniks sügavkülma.

Pane maasikamoos pritskotti ja pritsi parfeesse igale poole moositriibud. Pane vorm tagasi sügavkülma veel 3 tunniks.

Sulata šokolaad veevannil ja lase sel veidi jahtuda, nirista parfeele šokolaaditriibud. Aseta veel vähemalt 30 minutiks sügavkülma. Võta maius sügavkülmast välja umbes 10 minutit enne serveerimist.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Kuum šokolaad

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.