Belgia vahvlid

Belgia vahvlitel on ruudukujuline ja pisut sügavam muster kui tavalistel vahvlitel. Belgia vahvlid sobivad suurepäraselt nii pühapäevaseks hommikueineks kui ka lihtsalt magustoiduks. Soovitame neid süüa koos meie kreemidega.

u. 8 tk

u. 1 tund

Hinne (52 tk)

Koostisosad

125 g võid
250 ml piima
200 ml vett
12 g (1/4 pakki) presspärmi
2 munakollast
2 munavalget
1/2 tl soola
400 ml nisujahu
160 g Dansukkeri pärlsuhkrut
Sulavõid

Maitsestamise variandid
1/2 g safranit + 1 tl Dansukkeri kristallsuhkrut (uhmris ühtlaseks seguks hõõrutud)
4 tl jahvatatud kaneeli
4 tl jahvatatud kardemoni

Juhised

Sulatage või ning lisage piim ja vesi. Soojendage käesoojaks (37 °C).

Murendage pärm ja lisage vedelikule, segage kuni pärm on lahustunud.

Lisage munakollased koos soola ja jahuga ning segage ühtlaseks taignaks. Lisage meelepärased maitseained.

Vahustage munavalged, segage vaht õrnalt taignasse. Jätke taigen umbes 20 minutiks kerkima.

Vahetult enne küpsetamist segage õrnalt taignasse pärlsuhkur. Pintseldage vahvliraudu sulavõiga, küpsetage iga vahvlit u. 4 minutit.

Serveerige näiteks vahukoore, kreemise võide või moosiga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.