Valge kristallsuhkur
Tavaline valge suhkur, mis sobib koduhoidiste valmistamiseks, küpsetamiseks ja magustoitude tegemiseks. Suhkur aitab säilitada suviste marjade, puu- ja köögiviljade maitset, värvi ja aroomi ning C-vitamiini sisaldust. Samuti tugevdab suhkur üleüldiselt toidus lõhna, maitset, värvust, tekstuuri ja välimust. Liigne suhkrutarbimine võib ohustada teie tervist, suhkur on maitseaine ning seda tuleks tarbida mõistlikult. Selleks, et toote kõik omadused muutumatuna püsiksid, tuleks suhkrut hoida toatemperatuuril, õhuniiskuse juures, mis ei ületa 65%, eemal tugevalõhnalistest ainetest.
1 pakendi netokaal: 1 kg
Koostis: suhkur
100 g toodet sisaldab
Energiat | 1700 kJ/400 kcal |
Rasva | 0 g |
- millest küllastunud rasvhappeid | 0 g |
Süsivesikuid | 100 g |
- millest suhkruid | 100 g |
Valke | 0 g |
Soola | 0 g |
Kas teadsid et..
.. suhkur muudab küpsetised kohevamaks.
.. suhkur suurendab puuvilja- ja marjahoidiste värvipüsivust ning hoiab ära C-vitamiini lagunemise.
.. suuremates kogustes toimib suhkur säilitusainena, takistades mikroorganismide kasvu.
.. suhkur mõjutab toidu kuumutamisel tekkivat värvust ja aroomi.
.. suhkur alandab külmumispunkti ja tõstab keemispunkti.

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.