Tarretisesuhkur Multi
Tarretisesuhkur Multi abil on lihtne valmistada piimapõhiseid tarretatud magustoite, nagu näiteks vaniljepudingut, erinevaid mousse ja pehmeid kooreseid koogitäidiseid. Ka trendikas pannacotta valmib tarretisesuhkur Multi abiga ilma suurema vaevata. Multiga valmistatud tarretis on pehme ja ei sobi tugevat tarretust nõudvate kookide valmistamiseks.
Tarretisesuhkur Multi on 100 % taimne toode ning seetõttu sobilik ka taimetoitlaste toidulauale. Tarrendavaks aineks tootes on karrageen ning jahvatatud jaanileivapuu.
Tarretisesuhkur Multi ei sobi hoidistamiseks. Marjaželeede ja -marmelaadide valmistamiseks soovitame kasutada marmelaadisuhkrut, moosisuhkrut või tavalist valget suhkrut.
Multi abil magustoidu valmistamiseks tuleb vedelik vastavalt retseptile (vesi, piim, koor, mahl) kuumutada keemiseni, lisada tarretisesuhkur Multi ning keeta 30 sekundit, seejärel kohe pliidilt ära tõsta. Vedelik hakkab jahtudes kohe tarretuma, seetõttu võib valmis tarretis magustoidu kaussidesse jaotades juba tükiline tunduda, kuid ärge muretsege, tervenisti tarretudes jääb magustoidu tekstuur ilus ja ühtlane.
Koostis: Suhkur, tarrendaine (karrageen, jahvatatud jaanileivapuu)
1 pakendi netokaal: 370 g
100 g toodet sisaldab
Energiat | 1687 kJ/397 kcal |
Rasva | 0 g |
- millest küllastunud rasvhappeid | 0 g |
Süsivesikuid | 99 g |
- millest suhkruid | 99 g |
Valke | 0 g |
Soola | 0.02 g |
Mille poolest erineb tarretisesuhkur Multi ”tavalisest” tarretisesuhkrust?
- Tarretisesuhkur Multi tarrendained on karrageen ja jaanileivapuu pulber, mistõttu võib seda toodet kasutada ka piimatoodete, nt. kohvikoorega valmistatava tarretise koostises. Tavalise tarretisesuhkru tarrendaine on pektiin, mis on küll väga tõhus tarrendaine, kuid vajab toimimiseks üsna happelist keskkonda. Seetõttu ei sobi tavaline tarretisesuhkur piimapõhiste toorainetega magustoitude valmistamiseks.
- Tarretisesuhkrut Multi kulub tarretise valmistamisel tavalisest tarretisesuhkrust enam, sest karrageen ja jaanileivapuu jahu ei ole sama tõhusad tarrendained kui pektiin.
Tarretatud koogikate: 1 dl tarretisesuhkrut Multi, 1–1.5 dl vett
Tarretatud dessert: 1 dl tarretisesuhkrut Multi, 2 dl vett või lahjat mahla
Maht/kaal: 1 dl tarretisesuhkrut Multi kaalub u. 95 g
Saadaval Eesti kaubandusvõrgus COOP Eesti ja Rimi Eesti suuremates kauplustes.

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.