Ökoloogiline hele siirup
Ökoloogiline hele siirup on mahekasvatatud suhkrupeedist valmistatud kerge karamelli maitsega pehmemaitseline suhkrusiirup, mis sobib magustoitude ning marjade kastmeks. Kasutades küpsetamisel traditsioonilise tumeda siirupi asemel heledat suhkrusiirupit saad tulemuseks ka heledama värvusega küpsetised.
Siirup on viskoosne lahus, mis koosneb suhkrust (sahharoos), viinamarjasuhkrust (glükoos) ja puuviljasuhkrust (fruktoos). Erinevate suhkrute kombinatsioon hoiab ära kristalliseerumise ja väga kõrge suhkrusisaldus (umbes 80%) tagab pika säilivusaja.
Siirupi abil valmistatud taignast küpsetised säilivad kauem pehmed.
Hele suhkrusiirup lisab head maitset ka nt. idamaistele roogadele. Siirupit tuleks säilitada toatemperatuuril, et vältida kristalliseerumist.
1 pakendi netokaal: 750g
Koostis: ökoloogiline suhkrusiirup, sool
100 g toodet sisaldab
Energiat | 1340 kJ/320 kcal |
Rasva | 0 g |
- millest küllastunud rasvhappeid | 0 g |
Süsivesikuid | 79 g |
- millest suhkruid | 79 g |
Valke | 0 g |
Soola | 0.71 g |
Mõõtühikute teisendus:
100 g = 70 ml
100 ml = 140 g
Saadaval Eesti kaubandusvõrgus Maxima Eesti, Prisma ja Selveri suuremates kauplustes. Lisaks ka Kaupmees & KO hulgiladudes.

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.