Ökoloogiline hele siirup
Ökoloogiline hele siirup on mahekasvatatud suhkrupeedist valmistatud kerge karamelli maitsega pehmemaitseline suhkrusiirup, mis sobib magustoitude ning marjade kastmeks. Kasutades küpsetamisel traditsioonilise tumeda siirupi asemel heledat suhkrusiirupit saad tulemuseks ka heledama värvusega küpsetised.
Siirup on viskoosne lahus, mis koosneb suhkrust (sahharoos), viinamarjasuhkrust (glükoos) ja puuviljasuhkrust (fruktoos). Erinevate suhkrute kombinatsioon hoiab ära kristalliseerumise ja väga kõrge suhkrusisaldus (umbes 80%) tagab pika säilivusaja.
Siirupi abil valmistatud taignast küpsetised säilivad kauem pehmed.
Hele suhkrusiirup lisab head maitset ka nt. idamaistele roogadele. Siirupit tuleks säilitada toatemperatuuril, et vältida kristalliseerumist.
1 pakendi netokaal: 750g
Koostis: ökoloogiline suhkrusiirup, sool
100 g toodet sisaldab
Energiat | 1340 kJ/320 kcal |
Rasva | 0 g |
- millest küllastunud rasvhappeid | 0 g |
Süsivesikuid | 79 g |
- millest suhkruid | 79 g |
Valke | 0 g |
Soola | 0.71 g |
Mõõtühikute teisendus:
100 g = 70 ml
100 ml = 140 g
Saadaval Eesti kaubandusvõrgus Maxima Eesti, Prisma ja Selveri suuremates kauplustes. Lisaks ka Kaupmees & KO hulgiladudes.

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.