Marmelaadisuhkur

Marmelaadisuhkur on Dansukkeri toode, mis on mõeldud selleks, et lihtsustada ja kiirendada tavalisest 2/3 võrra väiksema suhkrusisaldusega eriti tihkete koduste mooside ja marmelaadide valmistamist. Kasutades moosi valmistamiseks Dansukkeri marmelaadisuhkrut, piisab 1 kg marjadest maitsva, paksu ja vähese suhkrusisaldusega moosi valmistamiseks vaid ühest pakist ehk 330 grammist marmelaadisuhkrust. Marmelaadisuhkur sisaldab lisaks tavalisele suhkrule veel ka puuviljapektiini, mis on looduslik tarrendaine ja teeb moosi mõnusalt paksuks. Samuti sisaldab toode säilitusainet kaaliumsorbaat. See on säilitusaine, mida esineb ka looduses nt. pihlakamarjades. Marmelaadisuhkru abiga valmistatud moose ja marmelaade soovitame nende vähese suhkrusisalduse tõttu säilitada keldri või külmkapi jaheduses.

Marmelaadisuhkruga moosi keetes pole tarvis moosi väga pikalt keeta, sest pektiin vajab korralikuks lahustumiseks ja „tööle hakkamiseks“ üsna lühikest aega. 10 minutit on enamasti täiesti piisav aeg. Liiga pikk keetmisaeg võib pektiini tarrendavat toimet pärssida ja moos võib jääda liiga vedel.
 

Hästisäiliva moosi valmistamise suhkruspikker:

1 kg tavalist suhkrut = 1 kg või 2 liitrit marju

1 kg moosisuhkrut = 2 kg või 4 liitrit marju

1 pakk (330g) marmelaadisuhkrut = 1 kg või 2 liitrit marju

1 paki netokaal: 330g

Koostis: suhkur, tarrendaine pektiin, kaaliumsorbaat

100 g toodet sisaldab

Energiat 1666 kJ/392 kcal
Rasva 0 g
- millest küllastunud rasvhappeid 0 g
Süsivesikuid 98 g
- millest suhkruid 98 g
Valke 0 g
Soola 0.15 g
Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.