Leivasiirup

Leivasiirup on leiva- ja saiatoodete ning kuklite küpsetamiseks mõeldud linnaseekstrakti sisaldav suhkrusiirup. Vedel leivasiirup kiirendab pärmi aktiviseerumist ja küpsetised kerkivad mõnusalt kohevateks. Leivasiirup on pakitud 750-grammisesse mõõteskaalaga plastikpudelisse, mis on suletud tilkumiskindla korgiga. Toode sisaldab gluteeni.

Siirup (suhkrusiirup) saadakse peedi- või roosuhkrust valge suhkru tootmisel saadavate erinevate külgvoogude segamise teel. Siirup on viskoosne lahus, mis koosneb suhkrust (sahharoos), viinamarjasuhkrust (glükoos) ja puuviljasuhkrust (fruktoos). Erinevate suhkrute kombinatsioon hoiab ära kristalliseerumise ja väga kõrge suhkrusisaldus (umbes 80%) tagab pika säilivusaja.

Siirupit toodetakse erineva kvaliteediga, segades erinevaid külgvooge erinevatel viisidel: nii on võimalik saada erinevaid värvusi ja maitseid. Värvus ja maitse sõltuvad peamiselt väiksematest mineraalsoolakogustest ja muudest ainetest, mida leidub looduslikult tooraines, kuid õige maitseprofiili saamiseks võib olla vaja lisada soola. Iga kvaliteet on kohandatud konkreetse kasutuse jaoks. Siirup kui toode sobib eriti kasutamiseks küpsetamisel, kuid seda kasutatakse ka kondiitritoodete, jäätise ja magustoitude valmistamisel.

1 pakendi netokaal: 750g

Koostis: suhkrusiirup, nisust valmistatud linnaseekstrakt (20%)

100 g toodet sisaldab

Energiat 1309 kJ/308 kcal
Rasva 0 g
- millest küllastunud rasvhappeid 0 g
Süsivesikuid 76 g
- millest suhkruid 69 g
Valke 1,0 g
Soola 0.68 g

 

Mõõtühikute teisendus:

100 g = 70 ml

100 ml = 140 g

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Kuum šokolaad

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Väikesed toorjuustukoogid

Juustukook igal kujul

Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega. Proovi näiteks jäätise vormis kooki, mini-juustukoogikesi või eksperimenteeri mitmekihilise koogiga. Mahlase vaarika, suussulava karamelli või särtsaka sidruni maitsega lihtsalt ei saa eksida!