Glükoosisiirup
Dansukkeri glükoosisiirup on suurepärane abimees kodukokkadele. Selle abil saab koduköögis valmistada sametiselt pehmet jäätist ja sorbetti ka ilma jäätisemasinata. Glükoosisiirup sobib samuti maiustuste, näiteks nagu iirise, karamelli ja vahukommide valmistamiseks, aga ka küpsetamiseks ja argiroogade valmistamiseks.
Glükoosisiirupi lisamine takistab suurte jääkristallide moodustumist külmutatud dessertides. Seetõttu ongi glükoosisiirupi abil valmistatud jäätised ja sorbetid eriti sametise ja suussulava tekstuuriga. Isevalmistatud maiustustes reguleerib glükoosisiirup tavalise kristallsuhkru kristallliseerumist, et teie iiriskommidel oleks just see õige iirisele ainuomane tekstuur ja koostis. Glükoosisiirupi lisamine kastmetesse ja marinaadidesse parandab nii nende konsistentsi kui maitseomadusi.
Dansukkeri glükoosisiirup on valmistatud nisutärklisest ning sisaldab glükoosi, maltoosi ja polüsuhkruid. Ei sisalda fruktoosi. Oma maitselt on see siirup vähem magus kui tavaline suhkrusiirup.
Dansukkeri glükoosisiirup on gluteenivaba. Kuigi siirup on valmistatud nisutärklisest, kahaneb toote gluteenisisaldus siirupi tootmisprotsessi käigus alla 0,002 protsendi (alla 20 ppm). Nii väikese gluteenisisalduse puhul on lubatud toote klassifitseerimine gluteenivabaks.
Läbipaistvale plastikpudelile on märgitud mõõteskaala. Tilgalukuga kork lihtsustab toote kasutamist ja hoiab pudeli puhtana.
1 pakendi netokaal: 400 g
Koostis: glükoosisiirup
100 g toodet sisaldab
Energiat | 1300 kJ/310 kcal |
Rasva | 0 g |
- millest küllastunud rasvhappeid | 0 g |
Süsivesikuid | 77 g |
- millest suhkruid | 23 g |
Valke | 0 g |
Soola | 0 g |
Mõõtühikute teisendus:
1 dl = 140 g
100 g = u. 3/4 dl
Saadaval Eesti kaubandusvõrgus COOP Eesti, Rimi Eesti ja Selveri suuremates kauplustes. Lisaks ka Kaupmees & KO ning Sanitex Eesti hulgiladudes.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Küpsetamine suvemarjadega
Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Tehke suvist mahla
Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Taevalik vaarikas
Meie taevalikud vaarikad oma magusa maitsega on ideaalsed küpsetistesse ja magustoitudesse ning need on meie jaoks sama iseenesest mõistetavad kui maasikad. Vaarikaid leiab nii aiast kui metsikult kasvamas. Kasutage vaarikaid kõigeks alates kodustest pirukatest kuni vaarikavõideni.

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.