Glükoosisiirup

Dansukkeri glükoosisiirup on suurepärane abimees kodukokkadele. Selle abil saab koduköögis valmistada sametiselt pehmet jäätist ja sorbetti ka ilma jäätisemasinata. Glükoosisiirup sobib samuti maiustuste, näiteks nagu iirise, karamelli ja vahukommide valmistamiseks, aga ka küpsetamiseks ja argiroogade valmistamiseks.

Glükoosisiirupi lisamine takistab suurte jääkristallide moodustumist külmutatud dessertides. Seetõttu ongi glükoosisiirupi abil valmistatud jäätised ja sorbetid eriti sametise ja suussulava tekstuuriga. Isevalmistatud maiustustes reguleerib glükoosisiirup tavalise kristallsuhkru kristallliseerumist, et teie iiriskommidel oleks just see õige iirisele ainuomane tekstuur ja koostis. Glükoosisiirupi lisamine kastmetesse ja marinaadidesse parandab nii nende konsistentsi kui maitseomadusi.

Dansukkeri glükoosisiirup on valmistatud nisutärklisest ning sisaldab glükoosi, maltoosi ja polüsuhkruid. Ei sisalda fruktoosi. Oma maitselt on see siirup vähem magus kui tavaline suhkrusiirup.

Dansukkeri glükoosisiirup on gluteenivaba. Kuigi siirup on valmistatud nisutärklisest, kahaneb toote gluteenisisaldus siirupi tootmisprotsessi käigus alla 0,002 protsendi (alla 20 ppm). Nii väikese gluteenisisalduse puhul on lubatud toote klassifitseerimine gluteenivabaks.

Läbipaistvale plastikpudelile on märgitud mõõteskaala. Tilgalukuga kork lihtsustab toote kasutamist ja hoiab pudeli puhtana.

 

1 pakendi netokaal: 400 g

Koostis: glükoosisiirup

100 g toodet sisaldab

Energiat 1300 kJ/310 kcal
Rasva 0 g
- millest küllastunud rasvhappeid 0 g
Süsivesikuid 77 g
- millest suhkruid 23 g
Valke 0 g
Soola 0 g


Mõõtühikute teisendus:

1 dl = 140 g

100 g = u. 3/4 dl

Saadaval Eesti kaubandusvõrgus COOP Eesti, Rimi Eesti ja Selveri suuremates kauplustes. Lisaks ka Kaupmees & KO ning Sanitex Eesti hulgiladudes.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.