Fariinsuhkur
Fariinsuhkru valmistamiseks segatakse rafineeritud peedi - või roosuhkur suhkruroomelassiga. Fariinsuhkrule on omane tume siirupikiht suhkrukristallide pinnal. See suhkur sobib hästi piima, jogurti, helveste ja pudru maitsestamiseks ja kaunistamiseks. Fariinsuhkru lisamine grilltoitudele tugevdab nende aroomi, toode sobib hästi vormi- ja pajaroogadesse. Fariinsuhkrut kasutatakse nii soojades kui ka külmades jookides.
1 pakendi netokaal: 500 g
Koostis: suhkur, suhkruroosiirup
100 g toodet sisaldab
| Energiat | 1655 kJ/389 kcal |
| Rasva | 0 g |
| - millest küllastunud rasvhappeid | 0 g |
| Süsivesikuid | 97 g |
| - millest suhkruid | 96 g |
| Valke | 0 g |
| Soola | 0.11 g |
Hüva nõu
Fariinsuhkur on niiske suhkur, mis võib avatud pakendis pikema aja jooksul õhuga kokku puutudes kuivada ning kivistuda. Selleks, et suhkur uuesti pehmeks muutuks, võite suhkrupakki torgata nt õuna- või kartuliviilu või niisutatud köögipaberi. Samuti saate suhkru uuesti pehmeks kui asetate suhkrupaki õhukindlalt suletavasse kilekotti (mini-grip) koos niisutatud köögipaberinutsakaga. Kui suhkru pehmendamisega on kiire asetage kivistunud suhkrutükk mikrolaineahju, paigutage kõrvale klaas vähese veega ning kuumutage täisvõimsusel 30-60 sekundit. Selleks, et kohe alustuseks vältida kivinemist tuleks toodet säilitada võimalikult õhukindlalt suletud pakendis.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Külma ilma joogid
Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.
Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!
Juustukook igal kujul
Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega. Proovi näiteks jäätise vormis kooki, mini-juustukoogikesi või eksperimenteeri mitmekihilise koogiga. Mahlase vaarika, suussulava karamelli või särtsaka sidruni maitsega lihtsalt ei saa eksida!